Dva Zlatna BAM-a za Raiffeisen banku

0
1506
Belma Hadžiomerović i Amra Tabaković: Uručen Zlatni BAM i plaketa Raiffeisen banci za Najagilniji PR tim

Raiffeisen banka BiH dobitnik je nagrade Zlatni BAM za 2018. godinu u kategoriji ‘Najveći dionički kapital’ kao i plakete za ‘Najagilniji PR tim’. Priznanja magazina ‘Banke&Biznis u BiH’ su uručena na sinoćnjoj svečanosti u Sarajevu.
“Nagrade koje je Raiffeisen banka dobila dodatno potvrđuju činjenicu da smo na pravom putu kada govorimo o našoj stabilnosti i poslovanju na ovom tržištu. Našim klijentima smo dostupni putem mreže od 100 poslovnica širom BiH ali i kroz inovativne digitalne kanale poslovanja s bankom. Na ovaj način želimo klijentima ponuditi fleksibilnost poslovanja s nama ali i što kvalitetniju, bržu i bolju uslugu. Želio bih se zahvaliti klijentima koji su nam ukazali svoje povjerenje ali i cijelom Raiffeisen timu bez kojeg sve ovo ne bi bilo moguće“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.
Osim Zlatnog BAM-a, Raiffeisen banci je uručena i plaketa za ‘Najagilniji PR tim’.
“S ponosom se osvrćemo na sve saradnje, događaje i kampanje koje smo uspješno realizovali i propratili kroz naše PR aktivnosti. Vrijeme smo posvetili stvaranju dobrih ideja i još boljih priča kroz dvosmjernu, fer i transparentnu komunikaciju kako sa klijentima tako i sa medijima. Veoma smo sretni i ponosni što je i ovaj aspekt našeg poslovanja prepoznat od strane renomiranog magazina koji nam je dodijelio priznanje za ‘Najagilniji PR tim’. Ovakve nagrade mogu samo biti dodatni podstrek da u budućnosti budemo još bolji“, izjavila je Belma Hadžiomerović, direktorica Marketinga i korporativnih komunikacija&upravljanja održivošću Raiffeisen banke.
Zlatni BAM je godišnje priznanje koje magazin ‘Banke&Biznis u BiH’ dodjeljuje najuspješnijim bankama u BiH od 2003. godine, a Raiffeisen banka je višestruki dobitnik tih nagrada.