Dva Zlatna BAM-a za Raiffeisen banku

0
3523
Direktor Udruženja banaka Berislav Kutle uručio priznanje Maida Zahirovic Salom članici Uprave RB-a

Poslovni magazin ‘Banke&Biznis u BiH’ na sinoćnjoj svečanosti u Sarajevu dodijelio je Raiffeisen banci priznanje Zlatni BAM za najveći dionički kapital te Plaketu Zlatni BAM za najbolji IT tim.
“Ova priznanja su za nas izuzetno značajna obzirom da predstavljaju potvrdu uspješnosti naše poslovne strategije u skladu s kojom našim klijentima nastojimo ponuditi rješenja koja odgovaraju njihovim potrebama. Digitalna transformacija nije zaobišla ni bankarsku industriju te stoga radimo na prilagođavanju naših usluga kako bismo klijentima ponudili savremena rješenja koja će njihovo poslovanje s bankom učiniti jednostavnijim. Zadovoljstvo mi je istaći dvije usluge u okviru naše inovativne ponude, a riječ je o Raiffeisen bankarstvu na Viberu, te Raiffeisen mobilnom plaćanju m-plati“, izjavila je Maida Zahirović Salom, članica Uprave za IT i Operacije Raiffeisen banke.
Tokom svečane ceremonije dodjele nagrada Zlatni BAM, Raiffeisen banci je uručeno priznanje za najveći dionički kapital za 2017. godinu. Pored toga, Banka je i dobitnik priznanja – Zlatni BAM za najbolji IT tim godine.
“Uspjesi Banke su utemeljeni na profesionalnom i predanom radu svih Raiffeisen zaposlenika i predstavljaju motivirajući faktor da u realizaciji narednih aktivnosti budemo još bolji. Iza dobrih rezultata svakako stoji i lojalnost naših klijenata te ćemo težiti da im i dalje nudimo visokokvalitetne usluge kao odgovor na njihove specifične finansijske potrebe“, dodala je Zahirović Salom.
Zlatni BAM je godišnje priznanje koje finansijsko poslovni magazin ‘Banke&Biznis u BiH’ dodjeljuje najuspješniim bankama u Bosni i Hercegovini od 2003. godine, a Raiffeisen banka je višestruki dobitnik tih priznanja. Tokom ovogodišnje manifestacije tradicionalno su uručene nagrade u sedam kategorija, a novina je dodjela posebnih priznanja.