Edukacijama i takmičenjem obilježen četvrti AS Holding ‘Innovation day’

0
437
U organizaciji AS Holdinga na Bjelašnici je održan četvrti po redu 'Innovation day'

U planinskom ambijentu hotela Bjelašnica na Bjelašnici održan je četvrti po redu ‘Innovation day’ u organizaciji AS Holdinga.
Motivacionim i edukativnim predavanjima započeo je ovaj, sada već tradicionalni, event. Nastavljen je dodjelom priznanja uposlenicima koji su predložili najbolje inovacije i uštede u okviru istoimenog projekta, na nivou cijele grupacije.
“Posljednje dvije godine u znaku su inovacija u AS Holdingu i njenim članicama. Ovaj projekat koji se sastoji od tri platforme, uključuje studente i mlade ljude koji predlažu inovacije kroz Innovation challenge takmičenja, uposlenike kroz internu platformu Inovacije i uštede i kruna te dvije priče jeste ovaj Innovation day koji se održava četvrti put. Naš cilj je da idemo dalje i da istrajemo u ovom konceptu inovacija za naše kompanije i brednove jer samo tako možemo biti konkuretni sa zemljama regije. Ponosni smo što su svi naši uposlenici prepoznali značaj svih projekata na kojima vrijedno radimo“, istakao je Rusmir Hrvić, predsjednik Uprave AS Holdinga.
Drugi dan bio je u znaku paintball i masterchef takmičenja gdje su uposlenici mogli pokazati svoja kulinarska umijeća za čiju su pripremu korišteni proizvodi poput Zlatnog pudera, Tajna začina, Tuzlanske soli…, a na kraju je sve zaslađeno Maza namazom i Zlatnom džezvom.
Na četvrtom eventu Innovation day učestvovale su sve članice AS Holdinga: Klas, Vispak, AS, Sprind, AC Food, Oaza, Napredak, Fortitudo, Mak Zara, Svjetlostkomerc, Solana Tuzla, Mlin i pekare Ljubače – Tuzla i ZIM.