Grand kafa Gold i Grand Black’n’Easy ponovo izabrani za ‘must have’ proizvode u BiH

0
617
Grand kafa sa brendovima Grand kafa Gold i Grand Black’n’Easy i ove godine izabrani za 'must have' asortiman u BiH

Prema istraživanju koje je organizirao In Store magazin u saradnji sa najvećim trgovačkim lancima u BiH, Grand kafa i njeni brendovi Grand kafa Gold i Grand Black’n’Easy su izabrani za ‘must have’ asortiman u BiH u 2020. godini.
U konkurenciji je bilo 400 različitih brendova, a bh. trgovci, koji zahvaljujući stalnoj komunikaciji sa potrošačima najbolje mogu znati šta je sve što njima treba, izabrali su top 100 proizvoda koji se trebaju naći na policama svake bolje snadbjevene trgovini, kao i u svakom domaćinstvu.
“Izuzetno smo ponosni što je Grand kafa zajedno sa svojim brendovima Grand kafa Gold i Grand Black’n’Easy već drugu godinu zaredom izabrana za ‘must have’ asortiman u BiH. Za nas je to od velike važnosti, prije svega, jer su trgovci i kupci prepoznali kvalitet naših proizvoda. Osim toga, ovo priznanje nam daje motivaciju za dalji rad kako bi opravdali povjerenje naših potrošača”, izjavilisu iz Grand kafe.
Grand kafa je 2004. godine lansirana u BiH i od tada je lider proizvodnje kafe. U svom najsavremenijem pogonu za proizvodnju kafe koji se nalazi u mjestu Glavičice kod Bijeljine, Grand kafa se prži, melje i pakuje, a uz vrhunske sirovine koje se koriste u proizvodnji kafe i koje se kupuju prema precizno utvrđenim standardima i porijeklom, kvalitet Grand kafe je konstantan i sa kojim smo i stekli povjerenje nasih potrošača.