GUMA M na sajmu u Mostaru pripremila posebne popuste

0
1639
GUMA M izlaže aktuelne modele brendova Renault, Nissan i Dacia na Mostarskom sajmu

Na jednom od najznačajnijih sajmova u Bosni i Hercegovini, Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru, uvoznik za Renault, Nissan, Daciju i prateću automobilsku opremu – GUMA M, predstaviće aktuelne automobilske novitete navedenih proizvođača.
Sajam se održava na prostoru od 30.000 m2 u periodu od 10. do 14. aprila u Slobodnoj zoni Hercegovine, a GUMA M je pripremila posebne sajamske popuste.
GUMA M će predstaviti sve važnije aktuelne automobile brendova Renault, Nissan i Dacia, a pored automobilskih noviteta, mostarska kompanija će na svom štandu pokazati i raskošnu ponudu svjetskih proizvođača guma kao što su Bridgestone, Yokohama, Uniroyal, Matador itd.

Na Mostarskom sajmu je izložena i nova generacija najprodavanijeg SUV modela Dacia Duster

Unutar GUMA M paviljona naći se Renaultovi noviteti poput Captura, Megana, Kadjara, Talisman i Koleos zatim Nissanovi moćni SUV modeli Qashqai i X-Trail, dok će posjetiteljima biti predstavljena i nova generacija najprodavanijeg SUV modela Dacia Duster. Za ovaj proljetni sajam, GUMA M je za sve potencijalne kupce pripremila posebne sajamske cijene lagerskih vozila.
Petak i subota, dva posljednja dana sajma, GUMA M je rezervisala za promociju najnovije gume najvećeg svjetskog proizvođača Bridgestone – Turanza T005.