Hifa Petrol u Banja Luci otvorila svoju 40. benzinsku pumpu

0
1395
Hifa Petrol u Banja Luci otvorila svoju 40. benzinsku pumpu

Najuspješnija naftna kompanija u BiH, Hifa Petrol danas je otvorila svoju jubilarnu 40. benzinsku pumpu u Banjoj Luci.
Novootvorena benzinska pumpa nalazi se u užem dijelu grada, na adresi Knjaza Miloša bb. U sastavu modernog maloprodajnog objekta Hifa Petrola, nalazi se brendirana trgovina HP Shop, kafić HP Cafe, samouslužna autopraonica HP Wash, mjenjačnica HP Exchange, kao i vlastita linija motornih ulja HG Line i mirisa HG Fresh te široki asortiman robe.
Kompanija Hifa Petrol kontinuirano nudi usluge visokog kvaliteta i pruža najbolje pogodnosti svojim vjernim kupcima. Hifa Petrol započela je ove godine svoj program lojalnosti uz Premium Card. Vlasnici Premium kartice svakog dana imaju 3% povrata na proizvode iz HP shopa, a na proizvode iz akcijskog kataloga i više. U dane vikenda kupovinom HPLUS Euro 6 premium goriva kupci ostvaruju povrat novca po utvrđenoj skali i do 0,09 KM/l.
“Veoma smo ponosni na otvorenje objekta u Banjoj Luci i on za nas ima posebnu važnost. Benzinska pumpa u Banjoj Luci nam je od strateškog značaja, s obzirom na to da Banja Luka ima dobro razvijenu prometnu infrastrukturu te da je finansijsko i privredno središte velikog broja kompanija i državnih institucija. Uskoro otvaramo još jednu benzinsku pumpu i time nastavljamo naš zacrtani put u širenju maloprodajne mreže“, istakla je Alma Guberinić, marketing menadžerica kompanije Hifa Petrol.
Otvaranjem ove benzinske pumpe obezbijeđeno je novih 12 radnih mjesta, čime je ukupan broj zaposlenih premašio 430.
Po dugogodišnjoj tradiciji Hifa Petrola, povodom otvaranja benzinske pumpe prvih 500 kupaca nagrađenoje gratis HPLUS Euro 6 premium gorivom u vrijednosti od 20 KM, a ostali prigodnim poklonima. Radno vrijeme novootvorene benzinske pumpe je 00-24h.