Hifa Petrol otvorila četiri nove benzinske pumpe u Srednjoj Bosni

0
1045
Hifa Petrol na području Srednje Bosne proširila svoju mrežu maloprodajnih objekata

Najuspješnija naftna kompanija u Bosni i Hercegovini, Hifa Petrol otvorila je 4 nove benzinske pumpe na području Srednje Bosne i time značajno proširila svoju mrežu maloprodajnih objekata. Novootvorene benzinske pumpe, akvizirane od firme Čago Petrol, nalaze se u Lašvi, Busovači, Vitezu i Golubinji kod Žepča.
Akvizirane benzinske pumpe rekonstruisane su u skladu sa najnovijim svjetskim i ekološkim standardima te rebrendirane novim korporativnim bojama – crna, bijela i crvena. Procesom preuzimanja, rebrendinga i reotvaranja benzinskih pumpi na području Srednje Bosne, kompanija Hifa Petrol je povećala svoju mrežu na 36 maloprodajnih objekata širom BiH.
“Širenjem mreže naših benzinskih pumpi na području Srednje Bosne završili smo planirane investicije u prvom kvartalu, te i u drugom nastavljamo sa širenjem i poboljšanjem svojih usluga. Naša obaveza kao najuspješnije naftne kompanije je da postavljamo nove trendove na tržištu u BiH i da svojim kupcima nudimo samo vrhunski kvalitetne robe i usluge“, istakao je vlasnik i direktor Hajrudin Ahmetlić.
Na svim Hifa Petrol benzinskim pumpama članovima BIHAMK-a omogućen je popust od 0,05 KM po litri goriva.