Hoše komerc podjelom 1.000 cvjetova čestitao ženama 8. mart

0
1122
Promoterke Hoše komerca podijelile su 1.000 cvjetova u znak zahvalnosti svojim kupcima ženskog spola

Prigodnim cvijetom i čestitkom Hoše komerc d.o.o. Sarajevo je i ovim putem čestitao svim svojim kupcima ženskog spola 8. mart. Promoterke Hoše komerca podijelile su danas 1.000 cvjetova izrazivši zahvalnost za povjerenje koje žene pružaju već 39 godina ovom domaćem lancu marketa.
“Ovo je dan u kojem na simboličan način pokazujemo našu pažnju prema svim ženama, ali mi zapravo vrijedno radimo u nastojanjima da ugodimo svima njima svaki dan. Sudeći po reakcijama koje dobijamo i zadovoljstvu kupaca izgleda da nam to uspijeva”, izjavio je Izet Bozalija, direktor kompanije Hoše komerc, jednog od najstarijih trgovačkih lanaca u BiH.
Također povodom Dana žena svim svojim uposlenicama Hoše komerc je i ove godine podijelio 127 poklon kozmetičkih setova kao znak pažnje i zahvalnosti za njihov neizmjeran doprinos razvoju i uspješnom poslovonju kompanije.

Prigodnim cvijetom i čestitkom Hoše komerc čestitao svojim kupcima Dan žena

Hoše komerc vrijedi za domaći tržni lanac koji nastoji uz neophodan kvalitet dati poseban prostor domaćim brandovima. Prva trgovina otvorena je davne 1979. godine kao dio porodičnog biznisa, deset godina kasnije 1989. osnovana je firma Hoše komerc d.o.o. u Sarajevu. Osnovna djelatnost je trgovina na malo i veliko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, zatim, slastičarstvo, pakeraj i pržionica kafe, kao i distribucija proizvoda.
Hoše komerc trenutno zapošljava 216 radnika, od čega je veći dio radnika zaposlen u maloprodajnoj mreži. Pored proizvodnje i veleprodaje, Hoše komerc posjeduje lanac od devet prodavnica, i sve su na području Kantona Sarajevo.