HTC lansira prvi blockchain telefon – Exodus

0
1013
Komponente HTC blockchain telefona - Exodus

HTC, vodeći inovator u pametnim telefonskim uređajima, započinje u trećem tromjesečju s pokretanjem ranijeg pristupa prvom svjetskom blockchain telefonu – Exodusu.
“U novom internetskom dobu ljudi su općenito više svjesni svojih podataka, a to je savršena prilika da se korisnici osposobe da započnu posjedovati svoj vlastiti digitalni identitet. Exodus je odlično mjesto za početi jer je telefon lični uređaj, a to je i mjesto sa kojeg dolaze svi vaši podaci”, rekao je HTC-ov Chief Crypto Officer Phil Chen.
Pojava Bitcoina i Ethereuma donijela je sa sobom ideju digitalne oskudice i nepromjenjivih tokena (NFT). HTC u partnerstvu s Cryptokitties-om ekskluzivni je distributer popularne NFT igre na mobitelu.
Partnerstvo s Cryptokitties je početak nepromjenjivog, kolektivnog tržišta i app store za kripto igre.
“Razumijemo potencijal digitalne oskudice i jedinstvenosti. S Exodusom, HTC nastoji biti opće tržište blockchain imovine. Ovdje smo da pozovemo sve programere da putem nas distribuiraju svoju blockchain igru, kolekcije i NFT koncept”, rekao je Phil Chen.
HTC također najavljuje dva partnerstva za ubrzavanje napretka u prostoru – Animoca, koji je distributer Cryptokitties i Bitmark, kripto temeljen digitalni vlasnički projekt.
Detaljne pojedinosti o specifikaciji bit će objavljene u narednim mjesecima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here