I radni dan može biti opuštajući sa savršenom pauzom za kafu

0
1000
Ljubitelji kafe sada mogu uživati i u profinjenom Barcaffe Perfetto Macchiato Irish Cream aromom

Svako od nas traži izvore inspiracije, da potakne vlastitu produktivnost u toku radnog dana. Neki su već otkrili neodoljive ukuse koje oslobađaju Barcaffe Perfetto kapsule, a za one koji još uvijek nisu – savjet: probajte te fantastične ukuse.
BarcaffèPerfetto ima čak četiri različita okusa u vidu kapsula koje će odgovarati kućnomDolce Gusto aparatu. Doze koje su savršeno odmjerene, besprijekorno izbalansiranih aroma i vrhunskog kvaliteta kafe u svakoj kapsuli, povezuju 50 godina dugu tradiciju i savremenu dimenziju užitka.
Oni čiji su izbor klasični ukusi pravi espresso, zaljubiće se u punoću gutljaja kratkog espressa u koji se za tili čas pretvaraju Barcaffè Perfetto Espresso kapsule, u kojima fino usklađeni tonovi grade jak i harmoničan ukus savršenog espressa. Nešto laganije i jednako prijatno zadovoljstvo, osjetiće i ako se odluče da probaju Barcaffè Perfetto Cappuccino.
Od sada na tržištu Bosne i Hercegovine ljubitelji savršeno kremaste i mliječne strukture mogu uživati i u obogaćenom i profinjenom Barcaffe Perfetto Macchiato Irish Cream aromom sa bogatom i postojanom pjenom.