Inteligentni kamionet nove generacije, GWM POER osvaja pohvale medija

0
552
Nova generacija inteligentnog GWM POER-a Pickup Trucka

Nedavno je u Australiji, na Novom Zelandu i drugim mjestima u svijetu održan test test za nekoliko GWM modela, što je privuklo brojne ljubitelje terenaca.
GWM POER ima dobru reputaciju među mnogim profesionalcima i autoritativnim medijima zbog svog zapanjujućeg dizajna eksterijera, izvrsnog i glatkog pogonskog sistema i izvanredne inteligentne tehnologije.
Nakon ove probne vožnje, Carsales, autoritativni australijski medij, pohvalio je GWM POER na aspektima modernog izgleda, svestranog sistema za pomoć vozaču i vodećeg daljinskog zračnog jastuka, dodajući da je ovaj model dobio ANCAP-ovu nezavisnu ocjenu sigurnosti s pet zvjezdica sigurnosna agencija, prema novim standardima 2021.
Prema Motoringu, GWM POER kamion razvijen i dizajniran na osnovu najnovije platforme GWM-a preokrenuo je tradicionalnu paradigmu slike dvorednih višenamjenskih kamioneta i ističe se izgledom, sigurnošću, udobnošću i performansama, nudeći neodoljivu privlačnost australijskim potrošačima.
Razlog zašto je GWM POER toliko puta prepoznat je taj što postoje precizna istraživanja o korisničkom iskustvu. GWM POER, kao proizvod svjetske klase izgrađen integriranjem vodećih resursa GWM-a širom svijeta, ne samo da ima veliku nosivost, već ima i novi inteligentni dizajn. Izuzetno velika kabina omogućava vlasnicima da se ispruže po volji tokom dugog putovanja, dok mekana kožna sjedala nude izuzetnu udobnost.
SUV-razred NVH, uporediv sa luksuznim brendovima, pruža vlasnicima priliku da uživaju u muzici ili slobodno razgovaraju, bez potrebe da brinu zbog buke izvan kabine tokom vožnje u prometnim gradovima. Opremljen 2.0T + 8AT zlatnom kombinacijom pogonskog sklopa i četiri načina terena (standardni / komercijalni / sportski / 4L), GWM POER je dovoljno kompetentan da vlasnici mogu voziti blatnjavim makadamskim putevima za kampiranje ili galopirati pustinjama za avanturu. Uz to, upotreba glasovne kontrole, automatske vožnje na nivou L2, monitora od 360° u okolini i drugih inteligentnih tehnologija omogućava vlasnicima da iskuse novi način inteligentnog putovanja, otključavajući više scenarija za vožnju kamioneta u svakodnevnom životu.
Izvanredna snaga proizvoda postavila je solidne temelje za globalizaciju GWM POER-a. S ciljem da bude kamion koji zadovoljava kupce, GWM POER će i dalje globalnim potrošačima donositi kvalitetnije putničko iskustvo, čineći kineske kamione popularnim širom svijeta.