Izvučeni dobitnici finalnog kruga nagradne igre ‘Zaigraj uz Sony’

0
936
Glavnu nagradu automobil Mazda CX 3 je dobila Fata Mušeljić iz Bosanske Krupe (Foto: Ekskluziva)

U prostorijama Generalne direkcije BH Telecoma u Sarajevu dodijeljene su glavne nagrade finalnog kruga nagradne igre ‘Zaigraj uz Sony’. U ovoj nagradnoj igri učešće su uzeli svi kupci Sony Xperia mobilnih uređaja, koji su svoj mobilni telefon kupili u poslovnicama BH Telecoma širom BiH. Nagradna igra trajala je od 1.11. do 31.12.2018. godine.
“Danas obilježavamo još jednu uspješnu saradnju BH Telecoma i Sonya nagrađivanjem naših lojalnih korisnika. Iznimno mi je zadovoljstvo da ćemo danas obradovati dva najsretnija kupca, odnosno dobitnika automobila Mazda CX3, kao i dobitnika putovanja za dvije osobe na željenu destinaciju uz džeparac od 1.000 KM na potrošačkoj kartici“, izjavio je Sedin Kahriman, v.d. generalnog direktora kompanije BH Telecom.
“Zahvaljujem se svim kupcima koji su svoje povjerenje ukazali Sony Xpera telefonima i kompaniji BH Telecom“, izjavila je Ema Delalić, marketing manager u kompaniji Comtrade Distribution, ovlašteni distributer Sony Xperia uređaja za tržište BiH.
Kahriman i Delalić uručili su i glavnu nagradu automobil Mazda CX 3 koju je dobila Fata Mušeljić iz Bosanske Krupe.
“Sony Xperia uređaj kupila sam kao poklon svom suprugu za rođendan. On je dobio telefon, a ja nisam mogla ni zamisliti da upravo mene čeka glavna nagrada“, kazala je Fata Mušeljić.
Dobitnici su izabrani slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo učešća u nagradnoj igri.
Edin Mašić iz Zavidovića je dobitnik druge glavne nagrade, putovanje za dvije osobe na željenu destinaciju uz džeparac od 1.000 KM na potrošačkoj kartici.
“Zaista smo jako sretani da smo upravo mi dobitnici ovako lijepe nagrade. Moj suprug je odlučio da me obraduje, te da ovo putovanje iskoristimo za 8. mart i zajedno otputujemo u Dubai“, izjavila je Ajka Mašić, supruga dobitnika nagradnog putovanja.
Također, u finalnom izvlačenju izvučeni su i dobitnici dva uređaja TV Sony model KD55XF7596BAEP, a u pitanju su Osman Abdić iz Velike Kladuše i Mithat Fazlić iz Ilijaša, te dva mobilna uređaja Sony Xperia XZ2 koje su osvojili Amel Bibić iz Nišića i Amir Gačić iz Vogošće.