Jednostavnija i zabavnija komunikacija uz Addiko Viber stikere

0
1527
Addiko Viber stikeri se besplatno mogu preuzeti na Viber Sticker trgovini

Korisnici Vibera od danas mogu u svojoj komunikaciji koristiti Addiko Viber stikere. Stikeri se besplatno mogu preuzeti na Viber Sticker trgovini.
Prema podacima Vibera, stikeri, ali i Viber generalno se u BiH koristi izuzetno puno kao kanal komunikacije.
Ova je činjenica bila i glavni motiv Addiko banci da početkom februara ove godine uvede Addiko Chat Banking kojom je korisnicima Vibera omogućeno korištenje osnovnih bankarskih usluga na brz i jednostavan način. Addiko banka je među prvima u svijetu ponudila korisnicima Vibera da izvrše plaćanje u domaćem platnom prometu, provjere stanje na računu ili ostvare uvid u transakcije.
Dodatno, korisnici Vibera putem Addiko Public naloga mogu dobiti više informacija o proizvodima i ulugama banke, te lokacijama poslovnica i bankomata. Uvođenjem stikera kao načina komunikacije, Addiko banka je dopunila svoju Viber ponudu, obzirom na popularnost stikera.
Stikeri su izuzetno popularni u Viber komunikaciji, a želja Banke je da korisnicima Vibera koji prate Addiko nalog, omogući jednostavnu i zabavnu komunikaciju. Da bi se koristile osnovne funkcionalnosti javnog Addiko Viber naloga, kao što su pretraga bankomata, komunikacija s bankom preko chat boota, a od danas i stikeri, korisnici ne moraju biti klijenti banke. Dovoljno je da počnu pratiti Addiko javni nalog na Viberu, saopćeno je iz Addiko banke.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here