Konzum otvorio novu prodavnicu u Velikoj Kladuši

0
532
Otvorena nova Konzum prodavnica u Velikoj Kladuši

U skladu sa dugoročnom vizijom širenja mreže prodajnih objekata, Konzum je odnedavno započeo svoje poslovanje na području Velike Kladuše. Prva prodavnica u ovom gradu otvorena je krajem avgusta, a danas je otvoren drugi prodajni objekat na adresi Ibrahima Mržljaka 94.
Novootvoreni prodajni objekat prostire se na površini od 180 m² i zapošljava šest novih zaposlenika. Asortiman prodavnice obuhvata svježe i kvalitetno voće i povrće, velik izbor pekarskih, mliječnih i delikatesnih proizvoda, osnovne životne namirnice, piće i slatkiše te proizvode za njegu, higijenui kućanstvo.
“Želja nam je da Konzum u Velikoj Kladuši ponudi potpuni ugođaj svakodnevne kupovine, a naši prodajni objekti postanu stalna odredišta na koja će se kupci rado vraćati“, izjavio je Ahmet Koštreba, izvršni direktor za maloprodaju Konzuma.
Na dan otvorenja za kupce je pripremljena posebna akcijska ponuda, prvi kupci su nagrađeni poklonima, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno. Za mališane je organizovana vesela zabava sa maskotama Morsovaca.