Konzum u narednim danima otvora tri nova prodajna objekta

0
272
Konzum će u novim trgovinama u Zenici i Istočnom Sarajevu zaposliti 20 radnika

Lanac Konzum prodavnica uskoro će bit proširen za tri nova prodajna objekta. Prvi objekat otvara se već u četvrtak, 8. oktobra u Istočnom Sarajevu, a naredne sedmice slijedi otvorenje dvije prodavnice u Zenici.
Sve tri nove prodavnice otvaraju se u većim naseljima, u sklopu novoizgrađenih stambenih objekata, te će biti lako dostupne kupcima i prilagođene za obavljanje svakodnevnih kupovina.
“Zadovoljstvo mi je najaviti otvorenja naših novih prodavnica u Zenici i Istočnom Sarajevu u kojima smo zaposlili 20 zaposlenika. Površina sva tri objekta kreće se između 200m² i 250m², savremeno su opremljeni i osim bogate ponude svježih i kvalitetnih proizvoda, ponudit će izuzetno ugodan i moderan ambijent za kupovinu. Tokom ove godine, i pored dosta otežanih uslova za rad usljed pandemije, Konzum je uspio do sada otvoriti pet novih objekata i sretan sam, jer nastavljamo dalje sa našim planom širenja mreže prodavnica. Vjerujem da će naši kupci kao i do sada biti zadovoljni uslugom, ponudom i cijenama, a također i aktivnostima koje pripremamo u povodu otvorenja“, izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.
Za sve tri prodavnice u povodu otvorenja, bit će pripremljene specijalne akcijske ponude, pokloni za kupce i druga brojna iznenađenja, a aktivnosti će se nastaviti i u danima nakon otvorenja. Posebnu radost mališanima donijet će druženje i zabava sa maskotama Zdravoljubaca, kao i podjela duplih naljepnica za Zdravoljupce.