KVIKO dopuna – nove mogućnosti plaćanja u BiH

0
1075
Uz KVIKO GSM samo jednim klikom dopunite prepaid račun na bilo kojem telekom operateru

KVIKO GSM dopuna nova je usluga u okviru KVIKO aplikacije koja omogućava korisnicima dopunu prepaid brojeva svih telekom operatera u BiH bilo kada i bilo gdje. Jednostavnom instalacijom KVIKO aplikacije, odaberite opciju Dopuna, unesite broj telefona i iznos koji želite dopuniti nakon čega će sredstva na računu biti odmah raspoloživa.
Ova usluga je potpuno besplatna i nema skrivenih dodatnih troškova, a iznos koji pošaljete bit će identičan iznosu dopune na broju koji dopunjavate. Maksimalan iznos koju je moguće poslati prilikom jedne transakcije iznosi 50 KM.
KVIKO aplikacija je razvijena od strane kompanije Bamcard, koja između ostalog ima za cilj da smanji svakodnevne troškove građana BiH, te prati savremene trendove plaćanja.
“U samo par jednostavnih klikova, direktno sa tekućeg računa otvorenog u banci koja ima ugovorenu KVIKO uslugu, možete dopuniti kredit za bilo koji prepaid broj u BiH. Ovom uslugom idemo korak dalje u poboljšanjukvaliteta usluga korisnicima KVIKO aplikacije, čiji broj svakodnevno raste“, ističu iz kompanije Bamcard.
Putem KVIKO cash funkcije podižete novac bez kartice na preko 100 bankomata u BiH ili koristeći KVIKO dopunu dopunite kredit bilo kojeg mobilnog operatera. Sve navedeno je moguće realizovati u realnom vremenu, 24 sata na dan sa svog mobilnog telefona putem jedne aplikacije.