Mercator BH kupcima predstavio projekat zdrave hrane

0
1383
Mercator u Sarajevu predstavio svog ambasadora zdrave hrane Tomislava Cvitanušića

U prisustvu velikog broja svojih kupaca te predstavnika medija, Mercator je danas predstavio svoj novi projekat zdrave hrane. Svi prisutni su mogli na licu mjesta da se uvjere u važnost zdrave ishrane, a predstavljen je i Mercatorov ambasador zdrave hrane Tomislav Cvitanušić.
“Zahvaljujući novom projektu Mercatora ‘Bio jednom BIO uvijek’, mi želimo da utičemo da pokušamo svi zajedno zdravije da živimo i da se zdravije hranimo, jer sam siguran da sve više ljudi počinje shvatati ozbiljnost ovog problema i potrebu za zdravom hranom“, rekao je Tomislav Cvitanušić.
“Mercator želi da postavlja nove trendove u cilju kvalitetnog življenja i zadovoljstva velikog broja naših kupaca. Ovo je samo jedna u nizu novina koje imamo namjeru plasirati na BH tržište“, izjavio je prije ove promocije direktor Mercator BiH, Ahmet Koštreba.
“Kada se odlučite živjeti zdrav život, neka Mecator bude mjesto vaše zdrave hrane, jer Mercator je mjesto sa zasigurno najbogatijim asortimanom zdrave hrane u BiH“, izjavila je direktorica marketinga i PR-a Mercator BiH, Irena Miličević.
Za ovaj projekat zdrave hrane predstavljen je i video spot kojeg je režirao mladi Arnej Misirlić u kojem učestvuje i Tomislav Cvitanušić.