Mobitel CrossCall Action X3 stigao na tržište BiH

0
1868
Mobilni telefon CrossCall Action X3

Mobilni telefon Action X3 francuskog proizvođača outdoor mobilne tehnologije CrossCall, došao je na tržište Bosne i Hercegovine.
Dostupan za samo 1 KM u ponudi BH Telecom uz pakete Extra premium i Extra XXL, ovaj vodootporni i veoma izdržljivi mobilni uređaj dolazi uz bežični magnetni i vodootporni eksterni punjač na poklon. Punjač X-power osim što udvostručuje trajanje baterije, Action X3 telefon puni istom brzinom kao tradicionalni punjač, a uz USB stick nudi mogućnost punjenja i drugih uređaja.
CrossCall Action X3 mobilni telefon namijenjen je sportistima i drugim profesionalcima koji borave na zahtjevnim terenima. Dizajniran i proizveden za nepredvidivo okruženje, telefon zadovoljava kriterijume za vojni standard MIL STD 810G i IK02 koji je priznat od Komande za testiranje vojske SAD-a i koji dokazuje da će Action X3 opstati i u ekstremnim outdoor uslovima. Otporan na vodu, prašinu i padove sa visine te uz izdržljivu bateriju, telefon kombinuje eleganciju, inovativne tehnologije i napredne značajke.
Dvostruka kamera sa brzim autofokusom i 12 megapixela omogućava kreiranje kvalitetnih fotografija dok je korisnik u pokretu, a ojačani HD ekran može se koristiti i dok su prsti mokri ili u rukavicama. Telefon nudi i mogućnost dualne SIM ili SD kartice koje zavisno od potreba, značajno mogu povećati memoriju ili mrežu. Telefon dolazi u paketu sa punjačem, slušalicama, USB kablom, čvrstim remenom za telefon, te x-blocker fiksatorom koji će vam omogućiti stabilnost prilikom obavljanja različitih sportskih aktivnosti.