Monri časti besplatnom dostavom na Korpi za finale Svjetskog prvenstva u Kataru

0
340
Uživajte u besplatnoj dostavi na Korpa aplikaciji koju za vas plaća Monri Payments

Svjetsko prvenstvo u fudbalu u Kataru završava velikim finalom između selekcija Argentine i Francuske u nedjelju 18. decembra. Ovogodišnje prvenstvo obilježio je niz inspirativnih, neočekivanih momenata i iznenađenja koje ćemo pamtiti jako dugo. U konkurenciji 32 tima, pridružili su se navijači iz cijelog svijeta u magičnom Kataru u kom se trenutno odigrava najskuplje prvenstvo u historiji.
Pobjeda selekcije Saudijske Arabije nad selekcijom Argentine bila je jedno od većih iznenađenja. Argentina se ipak uspjela izboriti za finale ovog prvenstva. Rano ispadanje Njemačke porazom od Japana, pobjeda Maroka nad Portugalom te probijanje selekcije Maroka do polufinala su moment koji su sve ostavili zatečenim. Fenomenalan uspjeh selekcije Hrvatske i pobjeda nad selekcijom Brazila je šlag na tortu ovog prvenstva.
Uz niz zaokreta, još jednom je dokazano da je ovo zaista najdominantniji sportski događaj. Prvenstvo je okupilo skoro 3 miliona ljudi koji su grupni dio takmičenja gledali uživo na tribinama. Još više navijača je udruženo širom svijeta u veselim momentima druženja i okupljanja.
U subotu, 17. decembra ostaje nam gledati borbu za treće mjesto između selekcija Hrvatske i Maroka, a nedjelja, 18.12., je rezervisana za veliko finale Argentine i Francuske.
Da doček i posljednje utakmice ovog prvenstva budu što ukusnije, Monri Payments u saradnji sa Korpom vas časti besplatnom dostavom na vašu adresu na dan finala Svjetskog prvenstva, 18.12., od 13 do 17h.
Monri Payments je najveći pružatelj usluge online plaćanja u regionu i Single POS rješenja, i u listu svojih klijenata ubraja najveće trgovinske lance i reatilere na svijetu.
Iznenadite sebe i svoje goste s kojima ćete gledati utakmice sa dostavom iz asortimana na Korpa aplikaciji i uživajte u besplatnoj dostavi koju za vas plaća Monri Payments.