Mostarski Nobel nominiran za nagradu Šampioni zaštite prirode

0
1129
Glasajte za Šampiona zaštite prirode - BiH Green Awards 2018

Centar za razvoj i podršku iz Tuzle (CRP) uz podršku Ambasade Republike Češke, UNDP, GIZ, Federalnog ministarstva okoliša i turizma, Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske, Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH i Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske, po drugi put u Bosni i Hercegovini organizira dodjelu nagrade – Šampioni zaštite prirode, BiH Green Awards 2018.
Cilj ove kampanje je promovirati korisne, inovativne i kreativne pristupe očuvanju prirode i životne sredine u našoj zemlji.
Nakon što su pristigle sve nominacije, evaluacijska komisija je u svakoj od kategorija predložila kandidate, te je otvoreno javno glasanje. Glasanje se obavlja putem glasačke forme koja je postavljena na web stranici CRP-a www.crp.org.ba, FB profilu www.facebook.com/crptuzla. Glasanje je otvoreno do 11.04.2018. godine do ponoći.
Među nominiranim u kategoriji Poslovni subjekti-preduzeća je i kompanija Nobel Corporation d.o.o. iz Mostara. Ukoliko želite podržati kompaniju Nobel možete glasati na linku: https://www.surveymonkey.com/r/GHX2D2T u kategoriji broj 2. Poslovni suhttps://nobel.ba/bjekt – Preduzeće. Ovom prilikom iz Nobela se unaprijed zahvaljuju svima koji će na ovaj način podržati njihov rad.
Inače, sve aktivnosti koje Nobel od osnivanja kompanije 1999. poduzima su orijentirane na ekologiju i zaštitu čovjekove okoline. Nobelovi inostrani partneri su vodeće svjetske kompanije u oblasti tretiranja vode.