Nabavka školske opreme uz pogodnosti Sparkasse Mastercard kartice

0
633
Pripreme za novu školsku godinu mogu početi uz Sparkasse Mastercard kartice

U aktuelnim pripremama za novu školsku godinu, Sparkasse Bank preporučuje Mastercard kreditne kartice Shop&Fun i Revolving sa kojima nabavku školske opreme možete prilagoditi vašem mjesečnom budžetu, do 36 rata ili uz odgodu plaćanja, te dodatnu pogodnost od 15% popusta za kupovinu računara i prateće opreme na DOMOD web shopu.
“Aktuelna situacija utiče na svaki aspekt života, pa tako i na pripremu školaraca za novu školsku godinu. Još uvijek je neizvjesno da li će školarci moći pohađati novu školsku godinu u klupama ili će to biti model nastave na daljinu, a to za roditelje svakako može značiti i veće troškove pripreme koji mogu značajno opteretiti kućni budžet. Uz Mastercard kartice iz našeg programa klijenti imaju mogućnost kupovine bilo gdje na prodajnim mjestima ili on-line, te otplatu samo dijela učinjenih troškova mjesečno, što pruža značajno olakšanje u pripremama za novu školsku godinu. Dodatna pogodnost za sve korisnike ovih kartica je i 15% popusta na DOMOD web shopu u sekciji IT opreme, uz koje se kupovina neophodnih uređaja, tableta, računara i slično može obaviti uz značajne uštede”, izjavila je Elvira Prnjavorac, direktorica Sektora Sparkasse Bank za upravljanje i razvoj proizvoda za stanovništvo i mala preduzeća.
Na internet trgovini DOMOD web shop, vlasnicima Shop&Fun i Revolving kreditnih kartica omogućeno je sigurno online plaćanje, te popust na sve artikle iz kategorije IT oprema, a koji uključuju desktop računare, laptope, tablete te svu prateću opremu.
Sa Shop&Fun karticom potrošeni iznos se otplaćuje na rate, prema unaprijed definiranim profilima po potrebi klijenta, i to maksimalno do 36 rata, a u slučaju kupovine Revolving karticom otplata se vrši u procentu i to 4% mjesečno od ukupno potrošenog iznosa.