Nagradna igra NLB Banke Sarajevo: Nagrađeno pet sretnih dobitnika u prvom ciklusu

0
309
Među sretnim dobitnicima je i Damir Brguljašević iz Živinica koji je osvojio laptop HP

U izvlačenju prvog ciklusa nagradne igre pod nazivom ‘Mobilno bankarstvo otvori i nagrade osvoji’ u organizaciji NLB Banke d.d., Sarajevo nagrađeno je pet sretnih dobitnika.
Prvi ciklus trajao je u periodu od 15. februara do 15. aprila na području Federacije BiH. Učesnici nagradne igre bili su svi klijenti koji su koristili ili aktivirali NLB mobilno bankarstvo i izvršili jednu prijavu u mobilnu aplikaciju u periodu trajanja ciklusa nagradne igre.
Sretni dobitnik Samsung Galaxy Z Flip mobilnog telefona je Josip Topalović iz Nove Bile, dobitnik Playstation 5 konzole je Admir Suljić iz Srebrenika, Damir Brguljašević iz Živinica osvojio je laptop marke HP, dok je Samsung Galaxy Watch pametni sat otišao u ruke Džemala Šadića iz Čelića, a Panasonic bežične bluetooth slušalice u ruke Sabine Hodžić iz Tuzle.
Drugi ciklus nagradne igre ‘Mobilno bankarstvo otvori i nagrade osvoji’ počinje 1. juna i traje do 31. jula 2022. godine.
Izvlačenje dobitnika bilo je organizovano u sjedištu NLB Banke d.d., Sarajevo putem softverskog programa koji je izvlačio dobitnike principom nasumičnog odabira uz nadzor tročlane komisije.
Za više informacija o nagradnoj igri posjetite: www.nlb-fbih.ba