Nenamjenski i zamjenski krediti ASA Banke uz besplatno zdravstveno osiguranje

0
161
Feđa Morankić, Samir Mustafić i dr Taib Delić predstavili novi proizvod banke (Foto: Profitiraj.ba)

Najveća domaća banka u Bosni i Hercegovini, ASA Banka, danas je u Sarajevu na pres-konferenciji predstavila novi proizvod banke u sklopu akcije nenamjenskih i zamjenskih kredita. Nova ponuda ASA Banke po svojim karakteristikama jedinstvena je na bankarskom tržištu, jer donosi benefite koji su izuzetno važni za građane BiH.
Potvrđujući poziciju istinskog domaćeg brenda koji uvijek radi u najboljem interesu bh. društva, ASA Banka je udružila snage sa ASA Central osiguranjem i Eurofarm poliklinikom, te kreirala novi nenamjenski i zamjenski kredit uz besplatno zdravstveno osiguranje.
“U fokusu našeg djelovanja je unapređenje kvalitete života građana BiH, kroz odgovoran odnos prema zdravlju. Proizvod ‘Kredit bez briga’ sa zdravstvenim osiguranjem koji danas predstavljamo, izdvaja se zahvaljujući posebnim pogodnostima poput dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja koje omogućava kvalitetniju brigu o zdravlju. Siguran sam da će naši klijenti vrlo brzo prepoznati vrijednosti novog proizvoda“, izjavio je Samir Mustafić, predsjednik Uprave ASA Banke.
Klijenti Banke, korisnici kredita, svoje preglede u okviru paketa zdravstvenog osiguranja ASA Central Osiguranja mogu obaviti u poliklinici Eurofarm, na više od deset različitih lokacija BiH.
Kredit bez briga donosi i posebnu pogodnost za sve korisnike nenamjenskog i zamjenskog kredita, a to je fiksna kamatna stopa tokom cijelog period otplate kredita, sa maksimalnim periodom otplate deset godina. Ponuda ovog kredita traje samo do kraja oktobra ove godine.