NetWork 9 konferencija: Predstavljen koncept Lanaco SaaS platforme

0
1237
Predstavljen Lanaco pristup kreiranja digitalne poslovne platforme u SaaS modelu distribucije

Menadžer sektora za razvoj poslovanja kompanije Lanaco Dragan Ninić, je u prepunoj sali Red Dot Grand hotela Neum, predstavio Lanaco autentični pristup kreiranja sopstvene digitalne poslovne platforme u SaaS modelu distribucije.
Na predavanju, predstavljena je Lanaco SaaS platform koja omogućava kompanijama da dobiju pristup savremenim softverskim rješenjima namijenjenim različitim vertikalama biznisa, a koji su ranije zahtijevali značajna IT ulaganja za instalaciju i korišćenje. Predstavljeni su Lanaco proizvodi, kao što su EduIS, EcoOne, SoHo, Station24, Careoll i App Fusion koji su dio Lanaco SaaS platforme.
Korišćenjem Lanaco SaaS platforme, omogućena je besprijekorna integracija sa drugim poslovnim sistemima, povećava se korporativna komunikacija i poboljšava poslovna agilnost,što je posebno važno za preduzeća koja pokrivaju različite industrije. Također, ovakav pristup obezbjeđuje kvalitetno izmještanje kritičnih IT kapaciteta i povećanje vremena u kome će preduzeća posvetiti svojoj core djelatnosti.
Na NetWork konferenciji, učesnici su imali priliku da posjete još dva predavanja Lanaco kompanije o temi: AppFusion – razvoj ESB rješenja na .NET Core platformi i Going SaaS, making choices.
Lanaco je i ove godine za učesnike izlaganja pripremio nagrade, te će najsrećniji posjetioci izlaganja biti u mogućnosti da osvoje Samsung Galaxy satove.