Samsung predstavio novi Galaxy A70

0
1414
Galaxy A70 sadrži elegantan dizajn, veliki Infinity ekran i poboljšanu trostruku kameru

Kompanija Samsung Electronics predstavila je najnoviji pametni telefon u popularnoj Galaxy A seriji – Galaxy A70.
Napravljen sa najnovijim inovacijama kompanije Samsung i nadograđenim osnovnim funkcijama, Galaxy A70 sadrži elegantan dizajn, veliki Infinity ekran, poboljšanu trostruku kameru, moćnu bateriju i besprijekornu povezanost. Ovaj pametni telefon dizajniran je za one koji žele snimati, povezivati se i dijeliti svakodnevne doživljaje.
Sa 6,7-inčnim Infinity-U ekranom, najvećim u Galaxy A seriji, Galaxy A70 pruža sveobuhvatniji doživljaj svakodnevnih aktivnosti. Njegov elegantan i ergonomski dizajn i omjer ekrana 20:9 pružaju zadivljujuće iskustvo gledanja.
Dostupan u četiri karakteristične boje, uključujući koraljnu – ovogodišnju boju u trendu, te plavu, crnu i bijelu, Galaxy A70 ima stilski efekat prizme koji otkriva zapanjujuće boje u zavisnosti od pravca svjetla i refleksija.
Sa poboljšanom trostrukom kamerom, Galaxy A70 dolazi sa prednjim i zadnjim objektivom visoke rezolucije od 32 MP, što znači da korisnici mogu napraviti oštre i kvalitetne slike gdje god se nalazili u koje doba dana. U kombinaciji sa ultra širokim objektivom od 8 MP, korisnici će moći uživati u širokim fotografijama koje odražavaju isti ugao gledanja kao i ljudsko oko.
Optimizator scene na Galaxy A70 može prepoznati i intuitivno poboljšati do 20 scena, te izvući najbolje iz onoga što vidi, dok uz funkciju Flaw Detection koja automatski identifikuje greške prije fotografisanja, korisnici nikada neće propustiti savršenu fotografiju.
Galaxy A70 dolazi sa snažnom baterijom od 4,500 mAH, koja korisnicima daje slobodu i praktičnost za dijeljenje, streaming i igranje tokom cijelog dana. Uz superbrzo punjenje od 25 W, Galaxy A70 se može brzo vratiti u akciju.
Novo pozicioniranje skenera otisaka prsta na ekranu, Galaxy A70 čini praktičnijim nego ikad za kontrolu pristupa telefonu. Uz funkciju Samsung Pass, korisnici se mogu prijaviti na web lokacije i aplikacije koristeći biometrijske provjere autentičnosti, kao jednostavniji i sigurniji način prijave. Tu jednostavnost i praktičnost omogućuje Samsung Knox, Samsungova platforma za odbranu, napravljena za zaštitu od čipseta do softvera. Samsung Knox korisnicima daje uvid o njihovoj privatnosti, tako da sa lakoćom mogu koristiti svoj telefon.
Galaxy A70 sadrži Samsungovu platformu One Ul koja podstiče produktivnost i fokusiranje. One Ul omogućuje praktične i pametne interakcije, uključujući One Handed Navigation koja olakšava interakcije i kontrole sa jednom rukom. Za još bolje iskustvo, korisnici mogu omogućiti noćni način rada za prebacivanje na večernji prikaz i dobiti veću kontrolu korištenja ekrana sa funkcijom Timer. Osim toga, Galaxy A70 uključuje Samsung Health, Bixby i još mnogo drugih poznatih
Više informacija o Galaxyu A seriji biće predstavljene na ‘Galaxy Eventu’ koji če biti održan 10. aprila na tri različita kontinenta.