Prodaja kartica za festival Live Stage samo u poslovnicama NLB Banke

0
1084
Obezbijedite svoje festivalske kartice samo u poslovnicama NLB Banke

NLB Banka d.d. Sarajevo glavni je sponzor velikog muzičkog festivala Live Stage koji će ove godine biti održan u Sarajevu u periodu od 26. do 28. jula. Kupovinu festivalskih kartica moći ćete izvršiti od naredne sedmice isključivo u poslovnicama NLB Banke i to u Sarajevu, Mostaru, Zenici i Tuzli.
“Veoma smo ponosna što smo dio ovakvog muzičkog projekta, jer smo kao glavni sponzor, ujedno i partner za prodaju festivalskih kartica. Live Stage je festival koji će definitivno unijeti pozitivnu atmosferu u ovaj grad i zabaviti građane Sarajeva, a vjerujem i čitavog regiona. Očekuje nas tri dana fenomenalne zabave i muzike uz popularne izvođače. NLB Banka će zasigurno i dalje nastaviti podržavati ovakve i slične projekte, a ovim putem pozivam sve zainteresirane da obezbijede svoje festivalske kartice isključivo u poslovnicama NLB Banke, a nakon završetka festivala za sve koji budu posjedovali festivalsku karticu smo obezbijedili posebne pogodnosti“, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo.
Festival Live Stage će i ove godine okupiti neka od najpoznatijih regionalnih muzičkih imena, kao što su: Crvena jabuka, Zabranjeno pušenje, Bajaga i instruktori, Hladno pivo, Van Gogh i mnogi drugi.
Budući da tokom trajanja Live Stage-a neće biti gotovinskog plaćanja, svojom festivalskom karticom moći ćete plaćati u barovima unutar festivalskog prostora. Posjetioci će od 3. jula u poslovnicama NLB Banke moći preuzeti svoje kartice i dopuniti ih željenim iznosom, a na deset punktova tokom festivala će ih moći dopunjavati.