NLB Banka Sarajevo, Zeka i Baumit: Ne troši energiju na gluposti

0
401
NLB Eko kredit, Zeka Comerc, Baumit i Mastercard platne kartice za bolju energetsku efikasnost

Važan dio misije NLB Banke je stvaranje boljeg života i bolje budućnosti za region u kojem posluje. Na putu intenzivnog integrisanja ekoloških standarda kroz svoje poslovanje, cilj NLB Banke je kroz finansiranje ubrzati tranziciju Bosne i Hercegovine u nisko-ugljeničnu ekonomiju.
Zbog toga NLB Banka Sarajevo, Zeka i Baumit pokrenuli su kampanju pogodnosti za finansiranje povećanja energetske efikasnosti uz NLB Eko kredit i NLB Mastercard kreditne kartice.
Pored niske kamatne stope, omogućene su idodatne pogodnosti za kupovinu kod partnera uz realizaciju Eko kredita i plaćanje NLB Mastercard Charge i Revolving kreditnim karticama:
– 20% popusta na Baumit fasadni sistem
– 10% popusta na kupovinu toplotnih pumpi (cijena već od 6.299,00 KM)
– 10% popusta na bijelu tehniku i male kućanske aparate sa EU naljepnicom A i B
– 10% popusta na LED rasvjetu i sijalice
Navedene pogodnosti su dostupne u periodu od 01.04. do 31.05.2023. godine isključivo za kupovinu u Zeka Baucentrima.
Popusti uz plaćanje Mastercard kreditnim karticama se realizuju odmah pri kupovini, dok će vam za kupovinu uz NLB Eko kredit Zeka izdati fakturu za odabrane proizvode koji podliježu kriterijima finansiranja Eko kreditom, a potom će biti potrebno da fakturu priložite uz zahtjev za kredit u nekoj od poslovnica NLB Banke Sarajevo. Nakon odobrenja kredita, sredstva se prenose direktno na račun Zeke i moći ćete preuzeti robu. Kreditom se mogu finansirati isključivo proizvodi koji su po ESG standardima i samo na takve će se odobravati navedeni popusti.
Više informacija dostupno je na www.nlb-fbih.ba/ekokredit