NLB suncobrani uljepšali ljetnu čaroliju na Pannonici

0
1393
Panonska jezera, u ovim toplim danima, krasiće suncobrani koje je Pannonici poklonila NLB Banka

Još jedna u nizu aktivnosti u segmentu društveno odgovornog poslovanja  NLB Banke je ovaj put usmjerena na promociju turizma i kulturnog naslijeđa u BiH. Naime, biser grada Tuzla, Panonska jezera, u ovim toplim, sunčanim danima, krasiće suncobrani, koje je Pannonici poklonila NLB Banka.
“NLB Banka je uvijek bila posvećena razvoju lokalne zajednice, a Panonska jezera su veoma bitan segment,  kako u gradu Tuzla, tako i na području Tuzlanskog kantona i šire regije, čemu svjedoče i brojni posjetitelji iz BiH i susjednih zemalja. Briga za klijente je osnovna poslovna filozofija Banke koju prenosimo i na ostale aspekte našeg djelovanja. NLB suncobrani će pružati hlad posjetiocima kompleksa ‘Pannonica’, sigurno, baš kao što i NLB Banka svojim klijentima pruža sigurnost i širok spektar svojih finansijskih usluga. I dalje ćemo biti orijentirani ka našim klijentima, te nastaviti aktivno podržavati projekte koji potiču stvaranje boljeg i ljepšeg ambijenta za sve segmente društvene zajednice u kojoj poslujemo“, istakla je Lidija Žigić, direktor NLB Banke d.d., Sarajevo.
Slana jezera koja su jedinstvena turistička atrakcija u Evropi, svake godine privuku brojne goste, kako iz BiH, tako i iz inostranstva. Pored promocije rekreativno-zdravstvenog turizma, ovaj kompleks nudi posjetiocima i obilazak arheološkog parka neolitsko-sojeničkog naselja, kao i brojne druge zabavno-sportske sadržaje.