Nove pogodnosti u Mercatoru za penzionere

0
435
Kupovinu sa popustom za penzionere mogu ostvariti i njihovi najbliži

Nastojeći da penzionerima pomognu što više, Mercator je omogućio ovoj starijoj populaciji da kupovinu sa popustom umjesto njih mogu ostvariti i njihovi najbliži.
Kako bi penzioneri i dalje mogli koristiti pogodnosti kojom svakog četvrtka u Mercatoru ostvaruju 10% popusta na ukupnu kupovinu, prilagodili smo tako da od 23. aprila pa do kraja mjeseca maja, popust mogu ostvariti i njihovi mlađi članovi porodice, prijatelji ili komšije, sa posljednjim čekom od penzije i ličnom kartom osobe za koju kupuju, navode iz Mercatora.
“Jako smo svjesni da su upravo naši penzioneri, najugroženija populacija u vrijeme pandemije virusa Covid-19 i koliko im znači kupovina i nabavka neophodnih artikala sa određenim popustom. Upravo zbog toga smo, pod sloganom ‘Uvijek tu za vas!’, odlučili da i njihovi najbliži mogu pomoći u nabavci, te da uz predočenje posljednjeg čeka od penzije i ličnu kartu, onoga u čije ime obavlja nabavku, dobije odgovarajući popust na ukupnu kupovinu u iznosu od 10%. Takođe, navedeni popust mogu ostvariti i penzioneri strani državljani, uz predočenje odgovarajućih dokumenata“, rekao je Ahmet Koštreba, direktor Mercator BH.
Akcijski popust od 10% obračunava se na kasi i ne odnosi se na proizvode koji su već na sniženju.