Novi Audi Q3 predstavljen kupcima u salonu Porsche Interauto Sarajevo

0
1299
Porsche Interauto Sarajevo je u Audi salonu kupcima predstavio novi Audi Q3

Porsche Interauto Sarajevo jučer je u Audi salonu svojim kupcima predstavio novi Audi Q3.
“Ovaj put smo malo drugačije promovisali novi model vozila svojim Audi kupcima. Uz ugodno druženje i razgovor, u našem salonu su kupci mogli pogledati novi Audi Q3 koji će, sigurni smo, naići na interesovanje”, rekla je Aldina Hadžić, menadžerica prodaje ispred firme Porsche Interauto.
Novi Audi Q3 karakteriziraju singleframe rešetka u dizajnu oktogona i veliki bočni otvori za zrak. Glavna svjetla novog Audija Q3 uska su te se u obliku klina spajaju prema unutra.Dostupna su u tri različite izvedbe, i to u sva tri slučaja sa LED tehnologijom.Opcijski su, između ostalog, dostupna Audi Matrix LED glavna svjetla.
Ovaj kompaktni SUV je opremljen brojnim infotainment rješenjima poput digitalnog cockpita i velikog zaslona MMI touch. Tokom vožnje gradom i dužim dionicama te tokom parkiranja inteligentni sistemi podrške pružaju podršku vozaču i osiguravaju veći nivo udobnosti u novom Audiju Q3.
Ovisno o položaju stražnje klupe i naslona prtljažnik nudi maksimalni kapacitet od čak 675 litara, a s preklopljenim sjedištima čak do 1.525 litara.
Promjer aluminijskih točkova iz kolekcijeAudi Sport GmbH seže od 17″ odnosno 18″ – ovisno o varijanti vanjske opreme – sve do 20″.
Novi model je na bosanskohercegovačkom tržištu dostupan od 58.064 KM (model 1,5 TFSI, snage 150 KS).