Novi Peugeot Partner: International Van Of The Year 2019

0
1270
Novi Peugeot Partner izabran je za International Van Of The Year 2019

Novi Peugeot Partner izabran je juče u Hanoveru za International Van OfTheYear 2019. Ova nagrada prepoznaje predanost Peugeot timova projektu koji je u središtu strategije razvoja Marke.
Ovaj prestižan trofej je uručen čak prije lansiranja novog Peugeot Partnera, koji će se na tržište regije lansirati početkom slijedeće godine. Novi Peugeot Partner je peto vozilo Peugeot Van Of The Year od kada je trofej osnovan 1992. godine.
Novi Peugeot ima dinamičnu i akustičnu kvalitetu, brojne sadržaje za tehnologiju i sigurnost, dvije dužine karoserije (4,40m i 4,75m) te široki raspon motora i opremu dizajniranu kako bi korisnicima olakšala svakodnevni život.
Dvije važne inovacije privukle su pažnju: Indikator nosivosti za siguran utovar i Digitalni unutarnji retrovizor koji omogućava vidljivost pomoću kamere za mrtvi ugao.
Peugeot Partner se ističe ekskluzivnom primjenom Peugeot i-Cockpit®koji je svjetska premijera u ovom segmentu, nudeći novo iskustvo u vožnji za još veću produktivnost.
Nagrada ‘International Van Of The Year’ postoji od 1992. a žiri je sastavljen od 25 evropskih novinara i urednika neovisnih časopisa, specijaliziranih za laka privredna vozila.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here