Novi proizvod Uniqa osiguranja: NutriFit dopunsko osiguranje

0
2077
Sa NutriFit dopunskim osiguranjem, UNIQA svakom klijentu poklanja ličnu DNK analizu

UNIQA osiguranje krenulo je sa marketing kampanjom u okviru koje predstavlja novi proizvod na bh. tržištu.
Riječ je o dopunskom osiguranju od nezgode naziva ‘NutriFit’ koje se može ugovoriti uz jedan od programa UNIQA životnog osiguranja – Classic, Comfort, Comfort Dual ili Kapital. Uz polise osiguranja života zaključene sa NutriFit dopunskim osiguranjem, UNIQA svakom klijentu poklanja ličnu DNK analizu!
Analiza kreirana u vidu ličnog NutriFit vodiča za životni stil sadrži individualizirane preporuke za kardiovaskularno zdravlje, vitalnost, optimalnu tjelesnu težinu te u konačnici – aktivniji i zdraviji život.
Osim što su osigurani u slučaju nezgode, lična DNK analiza klijentima pruža smjernice kako da povećaju kvalitet svog života kroz personalizirani pristup koji uzima u obzir potrebe njihovog tijela – njihove genetske predispozicije. Kad znamo svoje predispozicije, možemo da reagujemo i unaprijedimo svoj život, način ishrane i rekreaciju.
“UNIQA osiguranje mnogo ulaže u razvoj novih proizvoda koji će osigurati sigurniji, bolji i duži život našim klijentima, a NutriFit dopunsko osiguranje je jedno od njih. Prepoznavajući potrebe tržišta i svojih klijenata, UNIQA u kontinuitetu unapređenjem i razvojem proizvoda nastoji unaprijediti i tržište osiguranja, što je rezultiralo i činjenicom da smo određeni broj proizvoda upravo mi prvi put predstavili tržištu naše zemlje. Kao vodeća osiguravajuća kuća u životnim osiguranjima i dalje ćemo nastaviti sa usavršavanjem naše ponude koja je uvijek dizajnirana na osnovu potreba naših klijenata”, istakla je Senada Olević, direktorica UNIQA osiguranja.
DNK analizu obavlja UNIQA partner, kompanija GenePlanet, vodeći evropski kreator inovativnih rješenja u oblasti zdravstvene zaštite i životnog stila na osnovu preventivnog genetskog testiranja.
NutriFit dopunsko osiguranje je jedinstveno na bh. tržištu, a ponudu za NutriFit i životno osiguranje možete potražiti putem web stranice www.uniqa.ba, pozivom na besplatni info telefon 080 02 02 51 ili posjetom najbližoj poslovnici UNIQA osiguranja.