Održivost podatkovnih centara uz Schneider Electric Uniflair inovaciju za hlađenje

0
450
Schneider Electric najavio Uniflair™ rješenja za hlađenje s vijčanim kompresorima za velike podatkovne centre

Schneider Electric, predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizaciji, najavio je svoju novu paletu Uniflair™ rješenja za hlađenje s vijčanim kompresorima za velike podatkovne centre. Novi asortiman pruža učinkovitost i preciznost uz mogućnost konfiguracije kako bi se prilagodio trenutnim i budućim izazovima hlađenja data centara.
Novi rashladni sistemi s hlađenjem na zrak pružaju povećani kapacitet hlađenja uz manju potrošnju električne energije i osiguravaju visoku energetsku učinkovitost u svim uvjetima. Uniflair sistemi hlađenja s vijčanim kompresorima su među prvim rješenjima koja koriste rashladna sredstva s niskim potencijalom globalnog zagrijavanja (GWP).
“Imajući na umu održivost, dizajnirali smo najnoviji zračni hladnjak UniflairChiller koji poduzećima pruža izvanrednu energetsku učinkovitost i pouzdanost, čak i u izazovnim uvjetima. Korištenjem zelenih rashladnih sredstava, u kombinaciji sa smanjenom potrošnjom energije, čitav asortiman potvrđuje Schneiderovu predanost svrsishodnim inovacijama i održivosti, a istovremeno omogućavajući kupcima rješenje prilagodljivo za budućnost“, rekao je PankajPathak, direktor Cooling segmenta Secure Power odjela kompanije Schneider Electric.