OREO najavio saradnju sa filmom Batman

0
356
OREO najavio ekskluzivno partnerstvo sa novim filmom Batman

Svjetski poznati keks OREO najavljuje ekskluzivno partnerstvo sa novim filmom Batman, što će oduševiti ljubitelje i jednog i drugog pred premijeru novog igranog filma kompanije Warner Bros. Pictures.
Obožavaoci od januara ove godine mogu kupiti pakovanje inspirirano Gotham Cityjem u ograničenoj seriji. Prvi put će izgled klasičnog OREO keksa biti izmijenjen u okviru ove saradnje, sa jedinstvenim utisnutim reljefom koji prikazuje siluetu legendarnog Batmana. Registrovanjem broja sa računa na stranici www.oreo.eu, ljubitelji u BiH će moći osvojiti uzbudljive nagrade. Predviđene su dnevne (4x Xiaomi MI TV Box S i ulaznice za projekciju filma Batman) i sedmične nagrade (28x JBL sound bar 9.1.).
“OREO voli da iznenađuje svoje ljubitelje uzbudljivim partnerstvima. Zato sa velikim zadovoljstvom najavljujemo partnerstvo sa Batmanom, realizovano kroz saradnju sa kompanijom Warner Bros. OREO je već imao ograničene serije u Evropi u okviru saradnje sa Malcima tokom ljeta 2021, kao i sa megazvijezdom Lady Gagom u januaru 2021. godine”, izjavila je Chiara Missio, brend direktorica za OREO za Evropu.
Film Batman u kina stiže početkom marta i već se predviđa da će biti najveći kinematografski doživljaj godine. Ovaj superheroj gotovo čitav vijek osvaja srca i maštu obožavalaca širom svijeta, a u ovom filmu zalazi na nepoznatu teritoriju i suočava se sa novim izazovima.
Ograničena serija pakovanja na osnovu saradnje OREO keksa i filma Batman će biti dostupna u dva formata (66g i 176g), dok traju zalihe. Bit će raspoloživi u radnjama gdje se OREO prodaje.