Osiguranje domaćinstva uz popust od 50% u Triglav osiguranju

0
1031
Triglav osiguranje

Povodom novogodišnjih praznika Triglav osiguranje Banja Luka poklanja 50% popusta prilikom sklapanja novougovorenih polisa domaćinstva u periodu od 15. decembra do kraja januara 2018.
Pred nama je period praznika koji sa sobom donosi i poklone. Upravo iz tog razloga, Triglav osiguranje je odlučilo da obraduje sve odgovorne vlasnike kuće ili stana koji osiguraju svoja domaćinstva i to popustom od 50% na sve novougovorene polise.
Najčešće događaji kao što su prirodne nepogode ili provalne krađe čiji je broj u porastu za vrijeme novogodišnjih praznika, uvijek podsjete građane na važnost osiguranja imovine.
Upravo zahvaljujući ovoj akciji, vlasnici kuće ili stana će biti u mogućnosti da svoje domaćinstvo osiguraju već za 5 KM mjesečno i to sa kvalitetnim pokrićima za praktično sve opasnosti koje mogu ugroziti vaš dom kao što su požar, udar groma, izljev vode, eksplozija, oluja, grad, poplava i slično. U isto vrijeme nudimo i vrhunske usluge u rješavanju štetnih zahtjeva.
Triglav osiguranje Banja Luka je dio Grupe Triglav, najveće osiguravajuće-finansijske grupacije u jugoistočnoj Evropi. Bavi se prodajom neživotnih osiguranja, a na tržištu osiguranja Republike Srpske je prisutno od 1993. godine.