Otvoren novi Mercator u Banja Luci, posao dobilo osam novih radnika

0
449
U banjalučkom naselju Starčevica otvoren je 79. po redu prodajni objekat Mercatora

U banjalučkom naselju Starčevica danas je otvoren 79. po redu prodajni objekat Mercatora BH čime je priliku za posao dobilo osam novih zaposlenika.
Na prostoru od 300 kvadratnih metara, ovaj prodajni objekat svakodnevno kupcima nudi potrebne proizvode sa fokusom na svježe odjele, osnovne životne namirnice te domaće i lokalne proizvode. Također, asortiman sadržava i neprehrambene proizvode, na prvom mjestu osnovne kućne potrepštine ali i one najtraženije sezonske proizvode, bazene i plažni asortiman.
Na dan otvorenja prvi kupci su nagrađeni poklonima dobrodošlice, a svaka 50. kupovina je besplatna. Tokom otvorenja i u danima koji slijede kupci će ostvarivati dodatne uštede uz niz akcijskih aktivnosti posebno kreiranih za ovaj prodajni objekat. Za sve penzionere danas kao i svakog narednog četvrtka osigurana je kupovina uz -10% popusta. Povodom otvaranja Mercator je, kao i uvijek do sada, mislio i na najmlađe, te se pobrinuo da od 17h pripremi i posebnu zabavu za mališane.
Povodom otvaranja nove prodavnice Mercator je, manirom najboljeg komšije, uručio svježe voće i osvježenje susjednom vrtiću te se na taj način upoznao i sa najmlađim članovima svog novog komšiluka.