Otvoren prvi m:tel Biznis centar u Banja Luci

0
1124
U Banja Luci svečano otvoren prvi Biznis centar kompanije m:tel

Prvi Biznis centar kompanije m:tel svečano je danas otvoren u Banja Luci. Poslovnica koja se nalazi u prizemlju zgrade kompanije m:tel, na adresi Vuka Karadžića br. 2, predstavlja novi koncept pružanja usluga prilagođenih potrebama malih i srednjih preduzeća, s ciljem da dodatno unaprijede svoje poslovanje.
“Kompanija m:tel posvećena je strateški razvoju preduzetništva u RS i BiH, pružanjem servisa kreiranih da zadovolje specifične potrebe malih preduzeća, razvojem telekomunikacione strukture, kao i saradnjom sa startap zajednicom. Otvaranjem ovog Biznis centra, kompanija m:tel je svojim poslovnim korisnicima obezbijedila najbolja rješenja koja će im omogućiti da na efikasniji način upravljaju svojim poslovanjem“, rekao je Marko Lopičić, generalni direktor kompanije m:tel.
Cilj ovog koncepta je da m:tel organizuje adekvatan prostor sa svim informacijama i telekomunikacionim uslugama na jednom mjestu za sva mala i srednja preduzeća. U ovaj projekat krenulo se iz Banja Luke, a tržište i potrebe korisnika diktiraće i planove za otvaranje ovakvog centra i u drugim gradovima u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.
“Privredna zajednica maksimalno podržava razvoj i unapređenje preduzetništva i pohvaljuje nastavak angažmana kompanije m:tel u tom pravcu“, naglasila je Dragica Ristić, direktor Privredne komore Republike Srpske, prilikom svečanog otvaranja prvog m:tel Biznis centra u Banja Luci.
Kroz unaprijeđeno korisničko iskustvo, m:tel Biznis centar postavlja nove standarde na našem tržištu, pružajući specijalizovane usluge i prodajne kanale u potpunosti prilagođene poslovnim korisnicima.
“Poslovna zajednica želi jednostavnu komunikaciju sa parterima, sve usluge i rješenja na jednom mjestu, jer to štedi njihovo vrijeme, resurse i novac“, istakao je Saša Aćić, direktor Unije udruženja poslodavaca RS.
Koncept prvog Biznis centra razvijen je u skladu sa najsavremenijim standardima za opremanje prodajnih centara i podijeljen je u nekoliko zona. Pored savjetnika za mala preduzeća, u dijelu za sastanke i zone sa najnovijim modelima uređaja neophodnih za savremeno poslovanje, u zoni za prezentacije se korisnicima na interaktivan način, preko digitalnih ekrana, predstavljaju poslovna rješenja.
Druga zona ovog centra nudi mogućnost upoznavanja sa uslugama pomoću posebno razvijenih animacija. Kako je malim preduzećima vrijeme veoma dragocjeno, u ovom jedinstvenom multimedijalnom prostoru, korisnici mogu sve svoje obaveze da završe na jednom mjestu, bez čekanja, a obezbijeđena je i mogućnost zakazivanja sastanka putem m:tel aplikacije, na stranici www.mtel.ba/poslovni.