Otvorena nova zgrada i korporativni centar NLB Banke u Sarajevu

0
1550
Čelnici NLB Banke Sarajevo i NLB-a Ljubljana na otvorenju nove zgrade Banke u Sarajevu

Poslije vrlo uspješnog ovogodišnjeg Poslovnog foruma održanog jučer u glavnom gradu BiH, NLB Banka d.d. Sarajevo danas je u prisustvu brojnih klijenata, te predstavnika institucija i medija, otvorila novu zgradu i korporativni centar Banke u ulici Koševo br. 13 u Sarajevu.
Nakon svečanog presjecanja vrpce, predsjednica Uprave NLB Banke d.d. Sarajevo, Lidija Žigić, istakla je da je nova zgrada primjer koliko slovenska NLB Grupa ulaže u razvoj i modernizaciju mreže poslovnica u svim regijama svog poslovanja.
“I ova je zgrada uređena po najsavremenijim bankarskim standardima koji se oslanjaju na savremene tehnologije, a takođe i zadovoljava sve potrebe modernog bankarskog poslovanja. Želimo biti najbolji partner našim klijentima i osigurati im funkcionalan, moderan i ugodan prostor u kojem će moći rješavati finansijska pitanja, ali i dobiti stručne savjete naših bankara”, izjavila je Lidija Žigić.

Uprava i uposlenici NLB Banke ispred nove zgrade i korporativnog centra 

NLB Banka je nakon svečanog otvorenja nove zgrade, za poslovne partnere i predstavnike medija organizirala druženje sa predstavnicima Uprave NLB Banke Sarajevo, kao i Uprave NLB Grupe.