Otvorena prva H&M prodavnica u Tuzli

0
436
H&M prodavnica u Tuzli otvorena je u okviru Bingo City Centra, uz prisustvo brojnih ljubitelja mode

Švedska kompanija H&M otvorila je danas prvu prodavnicu u Tuzli, u okviru Bingo City Centra, uz prisustvo ljubitelja mode koji su imali mogućnost da ostvare popust do 50 posto na odabrane artikle, a ova ponuda vrijedi za sve kupce do nedjelje, 14. novembra.
H&M prodavnica u Tuzli ima bogat i raznovrstan asortiman ženske i muške odjeće, uključujući i odjeću za tinejdžere, djecu i bebe te modne dodatke. Radno vrijeme prodavnice je od 9 do 21 sat, osim nedjeljom kada će biti otvorena od 9 do 20 sati.
“Veomo smo uzbuđeni zbog otvaranja naše prodavnice u Tuzli, jer lokalnim kupcima želimo ponuditi dodatnu vrijednost kroz modu, kvalitet i održivost po najpovoljnijoj cijeni uz najbolje iskustvo kupovine. Prodavnica koja se prostire na 2.000 kvadratnih metara rezultat je rada fantastičnog tima i sigurna sam da će postati ultimativna modna destinacija za svakog ko želi da se osjeća i čini dobro, kao i da izgleda sjajno”, izjavila je Minna Carlberg, direktorica za H&M tržište Grčke u čijem je sastavu i Bosna i Hercegovina.
H&M je poznat po odličnoj ponudi i trendovima koji inspirišu kupce da kreiraju vlastiti stil, a u Bosni i Hercegovini posluje od 2019. godine kada je otvorena prva prodavnica ove kompanije u Banjoj Luci.