Otvorene prijave za Spark.me 2022 startap takmičenje

Najbolji startap će imati priliku da posjeti Tech Crunch Disrupt konferenciju u San Francisku

0
547
Spark.me održat će se 4. i 5. juna u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu

Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih poslovnih konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja je zakazana za 4. i 5. juni u Auditorijumu Porto Montenegra u Tivtu, otvorio je prijave za Spark.me 2022 startap takmičenje koje se ove godine po prvi put organizuje pod sponzorstvom hrvatskog Infobipa, komunikacione platforme koja kompanijama omogućava da objedine interakciju i komunikaciju sa korisnicima.
Pobjednička ekipa će dobiti priliku da posjeti TechCrunchDisrupt – jednu od najvećih svjetskih konferencija namijenjenih startapovima koja okuplja vodeće svjetske investitore i medije, a koja će se održati od 18. do 20. oktobra u San Francisku. Sponzor takmičenja obezbijedio je i dodatne nagrade za sve startapove koji uzmu učešće na takmičenju.
Učešće u Spark.me startap takmičenju je otvoreno i besplatno za sve startapove koji su osnovani nakon 1. septembra 2020. godine (bez obzira da li su formalno registrovani kao preduzeće ili ne), i koji su do sada primili investicije u ukupnom iznosu manjem od 2,5 miliona dolara. Dosadašnji pobjednici Spark.me startap takmičenja su Boostowski (2019), Top Digital Agency (2018), CouchCoach (2017), dryTools (2016), COPRIX media (2015), FishingBooker (2014) i TruckTrack (2013).
Sve što je potrebno da zainteresovani startapovi urade kako bi se prijavili za Spark.me startap takmičenje jeste da popune prijavni formular na adresi http://spark.me/startups/, nakon čega će proći kroz prvi krug selekcije. Rok za prijavu je 29. maj 2022. godine, do 23:59 CET. Spisak 10 najboljih startapova, koji su prošli prvi krug selekcije i koji će imati priliku da se predstave međunarodnom žiriju na konferenciji Spark.me, biće objavljen 1. juna, na zvaničnom sajtu konferencije.
Sponzor ovogodišnjeg Spark.me startap takmičenja je Infobip, prvi hrvatski jednorog (startap čija je tržišna vrijednost procijenjena na više od 1 milijarde dolara). Ovim sponzorstvom obezbijeđene su nagrade za svih 10 timova koji se kvalifikuju za učešće na Spark.me 2022 startap takmičenju. Dok će za 9 timova biti obezbijeđenivaučeri u vrijednosti od 20.000 dolara za Infobip proizvode i usluge, jedan startap će imati priliku da osvoji glavnu komunikacionu nagradu – vaučer u vrijednosti od 50.000 dolara za Infobip proizvode i usluge i 2 karte za InfobipShift 2022, najveći događaj za programere u jugoistočnoj Evropi, koji će se održati od 19. do 20. septembra 2022. godine u Zadru.
Karte za konferenciju Spark.me 2022 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu – www.spark.me. Puna cijena karte iznosi 300 €, ali zainteresovani do 29. maja mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 250 €. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte po cijeni od svega 50 €, koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina.
Ovo je osmo izdanje Spark.me, a drugi put da će se konferencija održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, a generalni sponzor je kompanija m:tel.
Za više informacija o Spark.me 2022 možete vidjeti na web stranici konferencije (www.spark.me).