Petogodišnja garancija na Samsungovu potrošačku elektroniku

0
2616
Produženom garancijom obuhvaćeni su Samsung TV modeli UHD i QLED iz 2018. godine

Kako bi svojim kupcima omogućio dodatnu sigurnost i pokazao koliko cijeni njihovu vjernost, Samsung je priredio nove promotivne aktivnosti, dajući pet produženih godina garancije za UHD i QLED modele televizora iz 2018. godine (serija N).
Također, osim 5-godišnje garancije, Samsung daje i dodatnu 10-godišnju garanciju u slučaju burn-in efekta za sve QLED televizore.
Garancija od pet godina važi za sve koji kupe Samsung UHD ili QLED televizore serije N iz 2018. godine, u periodu od 1. oktobra do 31. decembra 2018. godine.
Za ostvarenje ove pogodnosti, sve što kupac treba učiniti jeste da registrira uređaj na stranici www.samsung5godinagarancija.ba. Na istoj adresi, svi zainteresirani mogu vidjeti i detaljan popis uređaja obuhvaćenih ovom promocijom, ili se dodatno informisati pozivom na broj korisničke podrške (00387 55 233 999).
Samsung se u proteklih 13 godina potvrdio kao vodeći proizvođač televizora u svijetu, zahvaljujući izuzetnom kvalitetu prikaza slike, odličnom kontrastu kao i naprednim mogućnostima SMART TV platforme, za što su osvojili i mnogobrojne nagrade medijskih kuća.