Peugeot predstavio novi, moderniji logotip sa simobolom lava

0
315
Peugeot je redizajnirao i svoj logotip kako bi bio u skladu s novim vozilima

Peugeot je danas otkrio svoj novi logotip: znak ukrašen veličanstvenom lavljom glavom. Najstarija automobilska marka na svijetu novim logotipom iznova potvrđuje svoju osobnost i karakter te ispisuje novu stranicu svoje istorije.
Od 1850. Peugeot je promijenio deset logotipa, a svi su sadržavali simbol lava. Danas je predstavljena profinjenija, kvalitetnija i elegantnija jedanaesta verzija koju je osmislio Peugeot Design Lab, studio za globalni dizajn marke Peugeot.
Posljednji logotip uveden je 2010. godine, a sada dobiva novo ruho kako bi se obilježio uspon marke u višu klasu.

Predstavljena nova, 11. verzija koju je osmislio Peugeot Design Lab

Nakon što je u potpunosti redizajnirao svoja vozila tokom posljednjih 10 godina, Peugeot sada redizajnira i svoj logotip kako bi bio u skladu s novim proizvodima.
Početak 2021. godine obilježen je puštanjem u prodaju game koja će se predstaviti novim vozilom Peugeot 308, novom internet stranicom i osnivanjem grupe Stellantis.

Peugeot novim logotipom potvrđuje svoju osobnost i karakter

Već 10 godina u cijeloj gami Peugeot proizvoda obavlja se izuzetan posao u pogledu uspona u višu klasu. A ovo su rezultati tog rada: nagrada International Van of the Year za najbolji furgon na međunarodnoj klasi za vozilo Peugeot e-Expert 2021. godine i vozilo Partner 2019. godine te tri nagrade Car Of The Year za vozilo godine (Peugeot 308 nagrađen 2014., Peugeot 3008 nagrađen 2017. i Peugeot 208 nagrađen 2020). Naposljetku, tu je gama električnih vozila, kako osobnih tako i privrednih.
Ovaj uspon u višu klasu i stvaranje veće vrijednosti sada se upotpunjuju radom na dizajnu same Marke. Novi logotip utjelovljuje ono što je Peugeot stvorio jučer, ono što stvara danas, ali i ono što će Peugeot stvoriti sutra.
Novi logotip osmišljen je da odolijeva vremenu. Sinonim je za prestiž, samopouzdanje, dugovječnost, naslijeđe.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here