Plati kafu poezijom

0
1252
Povodom Svjetskog dana kafe sutra platite račun stihovima u 12 bh. gradova

Ove godine, na Svjetski dan kafe, ritualu ispijanja kafe u BiH dodati će se vrijednost više u smislu inspiracije, kreativnosti, inovativnosti. Zato na Svjetski dan kafe, 1. oktobra pozovite dragu osobu u omiljeni kafić, družite se i uživajte u zajedničkim trenucima. Naručite dvije šoljice omiljenog napitka. Inspirirajte se, napišite zajedno pjesmu i tako platite račun.
Njegujući stoljeće i po dugu tradiciju, čuvena bečka pržionica kafe Julius Meinl, svjetski ambasador bečke kulture ispijanja kafe, u ovoj posebnoj prilici nudi mogućnost susreta licem u lice i razmjenu kreativnih ideja. Julius Meinl ohrabruje ljude da investiraju u ljudske odnose svojom godišnjom inicijativom ‘Meet With A Poem’. Ova inicijativa se provodi u više od 25 zemalja na Svjetski dan kafe. Toga dana, svako onaj ko sa svojom dragom osobom napiše stihove inspirirane najljepšim emocijamamože zatražiti dva topla napitka u ugostiteljskim objektima koji poslužuju Julius Meinl i tako platiti račun.
Misija ovog brenda je nadahnuti ljude da budu kreativni i kroz svoju poeziju svijet učine boljim mjestom za život.
Kampanja će se u BiH provoditi u Banja Luci, Sarajevu, Mostaru, Trebinju, Prijedoru, Brčkom, Doboju, Tuzli, Zenici i Ljubuškom. Budite dijelom ove svjetske priče koja će se istoga dana odvijati na više od 450 lokacija diljem svijeta. Napišite pjesmu i stavite na Instagram uz oznaku #MeetWithAPoem. Kako biti dijelom ovog globalnog događaja saznajte na linku https://www.meinlcoffee.com/bs/.