Pokrenite razigranost uz OREO i Xbox, osvojite i nagrade

0
681
U okviru partnerstva sa Xbox-om, uživajte u specijalnoj seriji OREO keksa i osvojite sjajne nagrade

Vrijeme je da pokrenemo razigranostuz dugo očekivanu saradnju brendova OREO i Xbox. Keks broj jedan na svijetu* OREO i međunarodno poznata konzola Xbox imaju misiju da okupe svoje ljubitelje kroz jedinstven spoj uživanja u okusuomiljenog keksai igranja popularnih igrica sa porodicom ili prijateljima.
U čast ovog partnerstva, izgled legendardnog crno-bijelog OREO keksa će biti izmijenjen kao omaž Xbox kontroleru, u vidu specijalne serije sa šest različito utisnutih reljefa. Ova limitirana serija OREO Xbox keksa dostupna je u dva formata pakovanja: 66 g i 176 g na policama širom BiH od januara 2023. godine, sve dok traju zalihe.
Kupovinom bilo kojeg pakovanja OREOkeksa (uključujući i standardna pakovanja) i registrovanjem računa na sajtu www.oreo.eu, potrošači u periodu od 1. do 31. marta 2023. godine dobijaju mogućnost da osvoje neku od nevjerovatnih nagrada. Nagrade za potrošače u Bosni i Hercegovini su: Dva VIP putovanja za dvije osobe uz nezaboravno trkačko iskustvo u Barceloni, četiri Domod vaučera u pojedinačnoj vrijednosti od 2.300 KM i 30 Steam vaučera u pojedinačnoj vrijednosti od 58 KM.
Pored toga, skeniranjem 4 OREO Xbox keksa i kreiranjem dobitne kombinacije koja se može unijeti na sajt www.oreo.eu, ljubitelji mogu otkriti ekskluzivan sadržaj na temu OREO keksa u nekoj od tri najpopularnije Xbox igre, uključujući OREO ‘Parade Ground’ Armour Coating u igri Halo Infinite, OREO ‘Valiant Corsair’ Sail Set u igri Sea of Thieves i OREO Edition ‘2009. Pagani Zonda Cinque Roadster’ u igri Forza Horizon 5.
“OREO brend nastavlja da oduševljava svoje ljubitelje poznatim partnerstvima. Izuzetno nam je drago što će, zahvaljujući partnerstvu sa Xbox-om,ljubitelji oba brenda moći dodatno uživati i pokrenuti svoju razigranost“, izjavila je Chiara Missio, direktorica marketinga za brend OREO za Evropu.
OREO je i u prethodnim godinama u Evropi imao ograničene serije keksa, u okviru saradnje ostvarene sa megazvijezdom Lady Gagom 2021. I filmom Batman 2022. godine.
Svi zainteresovani koji žele da učestvuju u OREO Xbox kampanji tokom marta za više informacija mogu posjetiti sajt www.oreo.eu ili OREO profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
______
*Izvor: Euromonitor International Limited, Izdanje o pakovanoj hrani za 2023. godinu: Keks na osnovu definicije kategorije slatkih biskvita Euromonitora, procenat učešća brenda, vrijednost maloprodaje, maloprodajne cijene, podaci za 2022. godinu.