Popust uz plaćanje: Kad se Raiffeisen karticom plaća 5% se vraća

0
688
Vizual aktuelne kampanje 'Kad se karticom plaća 5% se vraća'

Klijenti Raiffeisen banke, fizička lica, koji utorkom i četvrtkom izvrše plaćanje debitnim i kreditnim karticama ove banke ostvaruju popust od 5% prilikom kupovine određenih proizvoda u Bingo i Amko komerc trgovinama.
“Raduje nas što, ne samo da imaocima Raiffeisen kartica nudimo ovu pogodnost, već i što kroz saradnju s našim poslovnim partnerima doprinosimo kupovini domaćih proizvoda i na taj način podržavamo lokalnu privredu“, saopšteno je iz odjela za Korporativne komunikacije i upravljanje održivošću Raiffeisen banke.
Pogodnost vrijedi za sve imaoce Mastercard i Visa kreditnih i debitnih kartica za fizička lica u izdanju Raiffeisen banke koji obave kupovinu uz plaćanje ovim karticama putem Raiffeisen uređaja za prihvat kartica.
Popust od 5% klijenti mogu ostvariti za kupovine u Bingo i Amko komerc trgovinama svakog utorka i četvrtka do 21.08.2020. godine. Popust se u Bingo trgovinama obračunava na artikle proizvedene u BiH, a u Amko komerc trgovinama na proizvode s oznakom 387, osim duhanskih proizvoda.
Na www.raiffeisenbank.ba klijenti mogu pronaći adrese svih prodavnica u kojima vrijedi pogodnost, a dostupne su i detaljnije informacije o Raiffeisen debitnim i kreditnim karticama. Također, putem web stranice Banke klijenti mogu podnijeti i online zahtjev za željenu karticu u izdanju Raiffeisen banke.