Popusti do 25 posto na plaćanja BBI Mastercard karticama

0
186
BBI banka sa partnerima Imtec, Domod i Planika obezbjedila popuste do 25% za plaćanja Mastercard karticama

BBI banka je u saradnji sa kompanijom Mastercard i partnerima – kompanijama Imtec, Domod i Planika pripremila specijalnu ponudu i obezbjedila popuste do čak 25% za plaćanja BBI Mastercard® Debit i BBI Mastercard® Debit Gold karticama.
“Ukoliko vam je potreban novi laptop, računar, printer, TV uređaj, fotoapart ili mobitel, uz BBI Mastercard® kartice ih u Imtecu možete kupiti uz 25% niže cijene na sav asortiman. Posebne cijene klijente BBI banke čekaju i u Domodu, gdje će bijelu tehniku, aparate i ostale kućanske potrepštine moći kupiti s popustom od 20% na sav nesniženi asortiman. Također, svoju kolekciju obuće provjerene kvalitete možete osvježiti kupovinom u Planika prodavnicama širom BiH s popustom od 20% na nesniženi asortiman” saopćeno je iz Marketinga i komunikacija BBI banke.
Popusti se obračunavaju za plaćanja BBI Mastercard® Debit ili BBI Mastercard® Debit Gold karticama kod odabranih partnera: Imtec, Domod i Planika u Bosni i Hercegovini za kupovine vrijednosti preko 100 KM, uz gornji prag iznosa po transakciji do 1.500 KM. Akcijska ponuda i popusti vrijede od 15.8. do 15.12.2022. godine ili do utroška odobrenih sredstava za popuste.