Predstavljena nagradna igra ‘m:tel i Huawei te voze u Novu godinu’

0
1425
Pored glavne nagrade automobila Citroen C3 Shine, najsrećnije korisnike očekuju i druge vrijedne nagrade

U Banjaluci je danas predstavljena nagradna igra ‘m:tel i Huawei te voze u Novu godinu’ koju zajedno organizuju ove dvije kompanije.
“Nagradna igra je namijenjena svim onim m:tel korisnicima koji od 1. decembra 2017. do 31. januara 2018. godine postanu vlasnici jednog od Huawei uređaja iz bogate m:tel ponude i spoje ga sa bilo kojom postpaid tarifom Moj Mix. To znači da svi koji se odluče da u ovim prazničnim danima kombinuju novi Huawei uređaj sa m:tel postpaid uslugama, uz malo sreće, imaju šansu da se u novoj godini voze novim automobilom a to je Citroen C3 Shine“, istakla je Radmila Bojanić, izvršni direktor za marketing i prodaju kompanije m:tel.
Pored glavne nagrade automobila – Citroen C3 Shine, najsrećnije korisnike očekuju i Yamaha skuter i jedan od 10 Huawei P10 lite telefona.
“Nagradnom igrom ‘m:tel i Huawei te voze u Novu godinu’ nastavljamo uspješnu poslovnu saradnju, ali i prijateljstvo koje imamo sa kompanijom m:tel, ali želimo i da pokažemo da će korisnici u m:tel uslugama i Huawei proizvodima uvijek imati prijatelje“, rekao je Dalibor Ritan, country manager kompanije Huawei za BiH.
Izvlačenje glavnih nagrada biće održano 31. januara 2018. na programu RTRS-a, kada će biti izvučen Citroen C3 Shine, Yamaha skuter i 5 Huawei P10 lite telefona. Kako bi igru održali dinamičnom i nekom uljepšali Novu godinu, 5 telefona Huawei P10 lite telefona iz ukupnog nagradnog fonda biće izvučeno krajem decembra, saopćeno je iz m:tela.