ProCredit banka objavila poziv za izražavanje interesa za najam uredskog prostora

0
1890
ProCredit Bank pomaže privrednicima, malim i srednjim preduzećima i tokom krize izazvane pandemijom

ProCredit Bank objavljuje poziv za izražavanje interesa o najmu uredskog prostora u zgradi na adresi ulica Franca Lehara bb, 71.000 Sarajevo.
Zgrada ProCredit Bank se nalazi u popularnom poslovnom okruženju na Marijin dvoru, a u neposrednoj blizini BH Telecoma, preko puta Američke ambasade. Zgrada je vrlo reprezentativna, građena upravo za potrebe uredskih/kancelarijskih poslova, a sve prostorije se čuvaju 24 sata dnevno od strane profesionalne zaštitarske agencije. Zgrada posjeduje i vlastiti parking.

Zgrada ProCredit Bank se nalazi na Marijin dvoru, u blizini BH Telecoma i Američke ambasade u Sarajevu

Za biznise koji pridaju značaja i utjecaju njihovih poslovnih operacija na društvo i okoliš, bitna će biti i činjenica da su značajni resursi investirani kako bi zgrada zadovoljila najviše ekološke standarde, a o čemu svjedoči i certifikat ISO 14001:2015. S time u vezi, ispred zgrade ProCredit Bank instalirani su solarni paneli, a instaliran je i punjač za električne automobile.
Za najam su namjenjena tri sprata zgrade ukupne kvadrature 540 m2 sa sljedećim karakteristikama:
– Dva sprata pojedinačne kvadrature 200 m2
– Jedan sprat kvadrature 140 m2
U kvadraturu nisu uračunati dodatni prostori poput balkona. Također, moguć je najam manjih jedinica.
Ukoliko ste zainteresirani da svoje predstavništvo ili ured dovedete u atraktivnu poslovnu sredinu, molimo Vas da nas kontaktirate slanjem e-maila na nabavka@procreditbank.ba ili pozivom na broj 061/439-616.

Ko smo mi?

ProCredit Bank je razvoju orjentisana komercijalna banka. Nudimo odlične usluge našim klijentima, malim i srednjim preduzećima, te stanovništvu koje želi štediti i koristiti elektronske kanale za obavljanje bankarskih transakcija. U poslovanju se vodimo osnovnim principima: cijenimo transparentnost u komunikaciji sa klijentima, ne promovišemo potrošačko kreditiranje, nastojimo minimizirati uticaj na okoliš, te nudimo usluge zasnovane kako na razumijevanju potreba svakog pojedinačnog klijenta, tako i na pouzdanoj finansijskoj analizi.
Naš jedini dioničar je njemački ProCredit Holding iza kojeg stoje renomirana svjetska imena poput fondacije DOEN, KfW i IFC (dio grupacije Svjetske banke). Više na www.procreditbank.ba.