Raiffeisen banka uručila nagrade dobitnicima nagradne igre ‘Osvoji auto’

0
2092
Član Uprave Raiffeisen banke Mirha Hasanbegović uručuje ključeve automobila sretnoj dobitnici Aidi Tahirović

Raiffeisen banka uručila je vrijedne nagrade dobitnicima nagradne igre ‘Osvoji auto’.
“Kako bismo atraktivnu ponudu naših kredita učinili još interesantnijom i ponudili dodatnu vrijednost našim klijentima, prošle godine smo u okviru kampanje za nenamjenske kredite Banke organizovali i nagradnu igru. Na ovaj način željeli smo nagraditi kako lojalnost naših klijenata koji nam svakodnevno ukazuju povjerenje, tako i naše nove klijente. Stoga mi je posebno zadovoljstvo što smo sretnim dobitnicama u prilici uručiti zaista vrijedne glavne nagrade – ključeve dva automobila marke Toyota Corolla”, izjavila je Mirha Hasanbegović, članica Uprave Raiffeisen banke.

Mirha Hasanbegović uručila ključeve Toyote Corolla sretnoj dobitnici Dragani Jež iz Banja Luke

Dobitnice glavne nagrade u okviru nagradne igre ‘Osvoji auto’ Raiffeisen banke su Aida Tahirović iz Sarajeva i Dragana Jež iz Banjaluke.
Također, Banka je dodijelila i deset utješnih nagrada – mobilnih telefona Samsung Galaxy S8. Imena sretnih dobitnika su u skladu s pravilima nagradne igre objavljena u dnevnim novinama kao i na web stranici Banke.
“Želim čestitati svim sretnim dobitnicima, a dobitnicama automobila želim puno ugodnih i sretno pređenih kilometara”, dodala je Mirha Hasanbegović.
Pravo učešća u nagradnoj igri imali su svi klijenti koji prenesu platu u Raiffeisen banku ili postanu korisnici novčanog kredita, a već primaju platu u Banci. Nagradna igra počela je 02.10.2017. godine, trajala je do 30.11.2017. na području Federacije BiH, odnosno do 31.10.2017. na području Republike Srpske.