Samsung predstavio Galaxy A9

0
1064
Galaxy A9 debituje kao prvi telefon na svijetu sa četverostrukom zadnjom kamerom

Kompanija Samsung Electronics predstavila je danas Galaxy A9, telefon napravljen za one koji vole da istražuju, snimaju trenutak i podijele ga onako kako ga i vide. Galaxy A9 debituje kao prvi telefon na svijetu sa četverostrukom zadnjom kamerom i posjeduje mnoštvo funkcija koje će korisnicima pomoći da žive svakog dana u potpunosti.
“Oslanjajući se na nasljedstvo u razvoju fotoaparata na pametnim telefonima, uvodimo tehnologiju nove generacije u čitav naš Galaxy porfolio, kako bismo potrošačima pružili priliku da dožive najsavremenije inovacije. Zadovoljstvo nam je predstaviti ovu svjetsku tehnologiju fotoaparata na pametnim telefonima i to s Galaxy A9“, izjavio je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor IT & Mobile Communications Division u kompaniji Samsung Electronics.
Galaxy A9 omogućuje snimanje dinamičnih i lijepih fotografija bez napora. Sa četiri sočiva, korisnicima omogućava da dožive još više načina da oslobode svoju kreativnost i snime i dijele zadivljujuće slike.
Pouzdana baterija od 3,800 mAh na Galaxy A9 pametnom telefonu, korisnicima omogućava da uživaju u dugotrajnim performansama. Također, mogu snimiti sve, bez ograničenja, sačuvati više i brisati manje sa 128GBunutarnje memorije telefona, koju je moguće proširiti microSD karticama kapaciteta do 512GB.
Galaxy A9 sadrži funckije: Bixby, Samsung Pay i Samsung Health, a korisnici mogu iskoristiti i mnoge pogodnosti koji nudi Galaxy A9, uključujući App Pair, koji omogućava istovremeno pokretanje dvaju omiljenih aplikacija i njihov pregled na čitavoj površini ekrana.
Galaxy A9 bit će dostupan u tri jedinstvene boje – crnoj, plavoj i ružičastoj, sa elegantnim i ergonomskim dizajnom, koji se odlično uklapa u dlan zahvaljujući zakrivljenoj staklenoj površini kućišta.
Galaxy A9 će biti dostupan na tržištu BiH polovinom novembra 2018. godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here